Baby og før-fødsels svømning i Taarshallen 

 

Velkommen til før-fødsel og babysvømning i Taarshallen


Vores instruktør hedder Dorte Malene Marino. Hun er uddannet fysioterapeut, hvilket er hendes hovedbeskæftigelse. Derudover underviser hun i anatomi på UCN og har forskellige træningshold, bl.a. pilates og ryghold. Hun har gennemgået DGIs babysvømningskursus og har også bassinprøve gældende for svømmesalen i Taars.

Holdbeskrivelser

  • Før-fødsel svømning – Fredag 9.15-10 – 50,- kroner pr. gang (mobil Pay 60 72 01 40)

Fokusområdet vil være motion, hvor du får styrket både kredsløbet og hele kroppen med ekstra vægt på bækken, bækkenbund og lænd med det formål at forebygge eventuelle bækkenbundsgener. Derudover vil der via udspænding og afslapning i vandet være fokus på din interaktion med det ufødte barn. Alle gravide ville kunne deltage på holdet, og der vil være mulighed for at tilpasse øvelserne til den enkeltes behov.

  • Babysvømning for de mindste fra 8uger til 9 mdr. – Fredag 10.00-10.30 og 10.30-11.00 – 5 gange 350,- (mobil Pay 60 72 01 40)

Hyggeligt samvær med din baby i det varme vand. Formålet er, at baby skal vænne sig til vandet og få tillid til det våde element. Udover det tillidsskabende styrker babysvømning barnets bevidsthed, muskler og balanceevne. Gennem leg og andre aktiviteter i bassinet stimuleres babyen og lærer vandet at kende både under og over overfladen.