Daglig leder for svømmesal søges

Stillingsbeskrivelse (Genopslag)

– Næstkommanderende for Taarshallen og Daglig leder for svømmesalen

Taarshallen er en selvejende institution der drives med det formål at skabe liv, aktivitet og udvikling i byen. Hallen rummer idrætshal, motionscenter, multilokale og svømmesal der medio September genåbner efter en omfattende renovering. Hallens nuværende personale består af Halinspektør og en serviceassistent i flexjob

Stillingen dækker primært over arbejdet med den daglige drift i svømmesalen og sekundært over afløsning og hjælp i den overordnede drift af Taarshallen.

I svømmesalen er det dagligt opsyn og vedligehold af teknisk anlæg, vedligehold af bygningsenheden, varetagelse af vandprøver, ansvar for rengøring, kundepleje, planlægning af forbedringer, overblik over aktivitetskalenderen og opstart af nye aktiviteter og enkelte livredderopgaver der præger hverdagen.

I hallen vil det være ca hver tredje weekendvagt der skal dækkes. Afløsning med alt forefaldende arbejde ved ferieafholdelse, små bygge og forbedringsprojekter samt arbejde med frivillige hjælpere der vil være aktuelt.

Forventet vil arbejdstiden være delt 50/50 mellem de to enheder.

Ansættelse pr 1/9 eller efter aftale

Det er en 37 timers arbejdsuge med en del af arbejdstiden udenfor normal arbejdstid. Overarbejde og arbejde udover normaltid afregnes med afspadsering.

Løn efter aftale og kvalifikationer

Spørgsmål besvares af Bjarne på 60728880

Ansøgning sendes til bjarne@taarshallen.dk eller afleveres i Taarshallens postkasse. Ansøgningsfrist d. 3/8 2016