Støt Multihus Taarshallen

Støt Multihus Taarshallen

Sammen kan vi løfte opgaven - Borgerindsamling

Multihus Taarshallen, vi er under konstant udbygning. Efter at have afsluttet det væsentlige byggeri af Multihuset er vi nu igang med forskellige underopgaver. Det er vigtigt at pointere ingen yderligere udbygninger sættes igang før pengene er samlet til hver enkelt delprojekt. Vi er glade og taknemmelige for alle bidrag, store som små.

Ligenu samler vi midler via DGI kontoen, til et nyt børne/unge lege/aktivitetsanlæg. Det bliver en integreret del af de grønne områder ved hallen. Budgettet er på godt 1 mio, der langt hen ad vejen finansieres af fondsmidler. Vi kommer dog ikke helt i mål uden borgernes bidrag😊

Vi har lige afsluttet arbejdet med en ny terasse på sydsiden og toiletfaciliteter på 1.sal. Begge projekter 100% finansieret af indsamlede midler og fondsdonationer.

Husk at når I donere via bjælken her på siden er der automatisk skattefradrag for de første 17.000,- pr indbetaler.

Borgerindsamling til nyt udendørs lege og aktivitetsanlæg ved Taarshallen, giv dit bidrag skattefrit her:

GÅ TIL GAVEINDSAMLING

 

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

Sammen kan vi løfte opgaven - Borgerindsamling

Det har været et stort arbejde at få økonomien i projektet på plads. Ultimo 2017 var det dog lykkedes at få 11 mio af den samlede finansering på plads og dermed turde vi trykke på start knappen. Der kan bidrages til byggeriet både som privatperson eller som firma.

HENT VORES FOLDER