Ny bademester og blæksprutte

Taarshallen klar til at fylde vand i bassinet!

Efter to års kamp er vi i Taarshallen utroligt stolte af nu at kunne sætte dato på den længe ventede genåbning af svømmesalen. Det har været en lang og sej kamp med finansering og projektering og det sidste halve år det mere fysiske arbejde med renoveringen.

Håndværkerne og de frivillige har været utrolig fligttige og uden deres store indsats havde vi ikke kunnet indbyde til åbning af svømmesalen Lørdag d. 24 September. Vi er i fuld gang med at tilrettelægge dagen hvor der udover åbning af svømmesalen også holder åbent hus andre steder rundt om i hallen. Programmet offentliggøres i næste uge.

I forbindelse med åbningen af svømmesalen og alle de aktiviteter der vil opstå omkring byens nye vandoase er der også blevet plads til et længe ønsket behov for endnu en medarbejder i hallen. Det er med glæde vi pr 1/9 har ansat Bjørn Pedersen som bademester og blæksprutte i hallen.

Bjørn er 43 år, bosat i byen og far til 3 drenge. Han kommer fra en stilling på Techcollage i Aalborg og er uddannet elinstallatør. Han er i forvejen et kendt ansigt i byens foreningsliv og vil helt sikkert blive et positivt aktiv for alle de ting der sker omkring hallen. Vi ser frem til et langt og konstruktivt samarbejde.

De bedste hilsner fra Taarshallen