Taarshallen før, nu og i fremtiden

HØR TORSDAG DEN 15/9 2016 KL. 19.00 I “MULTISALEN” HALVEJ 14, 9830 TÅRS OM HALLES TILBLIVELSE, HISTORIE, NUVÆRENDE SITUATION & FREMTIDSVISIONER.

KENDER DU DIN HAL?

Taarshallen – et vigtigt aktiv for vores by og område

DE FØRSTE 40 ÅR V/ KNUD SØNDERGAARD

Kom og hør historier fra de første 40 år af hallens liv. Hvordan opstod hallen? Hvad var tankerne bag og hvorfor blev det hele, som det gjorde? Det er noget af det som Knud Søndergaard kan fortælle om, han har nemlig været en del af byens idrætslige foreningsliv i mange år.

NUVÆRENDE OG FREMTIDIGE DRIFT /V BJARNE HOLMBERG

Hvor er hallen i dag? Hør halinspektør Bjarne Holmberg berette om udviklingen, siden selveje blev en realitet i 2014 og de tanker der ligger bag den nuværende og fremtidige drift. VISIONER FOR UDBYGNING V/ CARTEN SKOVSGAARD

Endelig vil bestyrelsesmedlem Carsten Skovsgaard, fra Foreningen Taarshallen, berette om hele processen omkring at gøre Taarshallen til en selvejende institution og endelig fremlægge de visioner man har omkring en udbygning af centeret. Hvad ved du om DIN HAL? Nej vel, ikke så meget – så lidt nysgerrig er du sikkert. Derfor er det med at møde op den 15. september til en informativ aften i Taarshallen. Ses vi ikke den aften kl. 19.00?

INFORMATION KAN INDHENTES HOS:

Henning Olsen, Tlf./SMS 2153-8490, E-mail: henning.olsen@live.dk

Else Strauss Harpsø, SMS 20333529, E-mail: straussharpsoe@privat.dk

Bjarne Holmberg, Tlf./SMS 2216-4494, E-mail: bjarne@taarshallen.dk